Ishavsdykk AS

Vann er alt

Black Witch Neoprenlim kr 95,00


Neoprene lim for stu-i-stu liming, 28 gr

Den nye Black Witch "toluen fri formelen" er egnet for rask, (opptil en time) reparasjoner av neopren rifter og sår, og spesielt

egnet for Neoprene kant avsluttninger, eller i kant skjøting, der gummi blir direkte limt sammen. Black Witch er også egnet

for bruk på latex håndledd og nakke sel etc, og er tilgjengelig i svart og klare farger formuleringer.

Merk: Når rask reparasjon ikke er påkrevd, eller du skal forsterke mot høy slitasje på områder slik som kne eller albue etc,

bruk McNett Aquasure som har høy styrke og danner en permanent lim hinne.

Aqua Sure 28g kr 95,00


McNETT Aquasure lim 28 g

For våtdrakter, tørrdrakt, vannsproduker


Bransjestandarden for maksimal styrke ved reparasjoner av våtdrakter, tørrdrakt og andre vannsport produkter.

Fleksibel vanntett "urethan formel", forsegler og beskytter mot slitasje. Brukes i alt fra vannsport til husholdnings produkter.


McNett Aquasure urentangummi lim gir en rask, sterk og fleksibel yte for permanente og vanntette reperasjoner av hull, rifter og sømmer i de fleste typer av fiske og vannsportutstyr.


Aquasure kan også brukes på områder med høy slitasje som neopren-kne og albuer for å beskytte mot skader. Aquasure tørker over natten. For rask herding, bruk Aquasure sammen med Cotol-240 ™ lim akselerator.

Fungerer på Neoprene, Vadere, Parablyer, Våt- og tørrdrakter, Hansker, Surfeutstyr, Oppblåsbare madrasser, Regndresser

COTOL-240 15ml kr 110


Cotol herder til Aquasure for bedre / sterkere liming.

BeeWax Kr. 44,-


Alle metallglidelås trenger smøring. BeeWax er et meget bra produkt for å holde glidelås til å gli bedre, samt at det ikke fester seg sand og annet på det.

Armmansjett, Viking Belg Kr. 94,-


Størrelse S, M, L og Xl

Halstetning, Viking Belg Kr. 106,-


Størrelse S, M, L og Xl

Halstetning, latex Whites Fusion Kr. 195,-


Lateks halsmansjett med påsmurt limkant. Monteres lett på tur med varmepistol og rulle.


https://www.youtube.com/watch?v=-IqKKEyK5BQ

Latex sokk for tørrdrakt kr 250

kr 500 kr pr stk inklusiv lim, sokk og arbeid.


Latex sokk med en topp omkrets på 36cm. Latex sokker er sjelden montert på dykkerdrakter. Brukes vanligvis på dragter som brukes til vannsport som padling. 2D-sokkene er i utgangspunktet flate. Den største forskjellen er ikke formen, men dimensjonen over toppen som bestemmer hvilken type som kan monteres på hvilken dress. Du må måle ankelen i drakten der den nye sokken skal monteres. Hvis du måler denne flaten over og dobler den så får du omkretsen. Ideelt sett bør drakten være 1-2 cm større enn sokken som gjør at latexen kan bli litt strukket som gir den beste finishen. Hvis sokken er større enn drakten, vil du ende opp med flekker i latexen som sannsynligvis vil lekke.


Størrelse M, L og Xl

Mansjett hals kr 350


Hvis tetningene på tørrdrakten din er litt løs vil du med mansjetten plasert på hals få redusert eller stoppet vanninngangen. De er laget av en spesiell neopren-sandwich som har elastisk nylon mellom to glatte gummiflater. De bygger ca 2 cm til halsenes størrelse. Inneholde ikke oljer som kan forårsake tidlig slitasje i latex-tetninger, som noen alternativer gjør. Mål rundt halvveis opp i nakken ved Adams eple (hvis du har et!).

Mansjett hanledd kr 400, selges i par


Hvis tetningene på tørrdrakten din er litt løs vil du med mansjetten plasert på hanlegg få redusert eller stoppet vanninngangen på grunn av at drakt mansjettene dine er litt for store


De bygger ca 1,5 cm til størrelsen på håndleddene. Inneholde ikke oljer som kan forårsake tidlig slitasje i latex-tetninger, som noen alternativer gjør.

Mål rundt ved håndleddet for korrekt størrelse