Ishavsdykk AS

Vann er alt

Våthanske Arctic Explorer 3-Finger Kevlar 6,5mm Kr 504,-


Her har du en bestselger. Denne type hanske har vært på markedet i lang tid og er fortsatt like god. Den har blitt forsterket med kevlar i håndflaten.

Den har lang mansjett og er lett og ta av og på.

G1 5mm 3-F kr 674,-


5mm tre-fingret neoprenhanske/vott med en lengre glidelås for enklere påkledning - et godt alternativ til dykkere som er plaget med Raynauds fenomenet (hvite, kalde fingre) da votter er varmere enn hansker. Polyretan-materialet i håndflaten gir antiskligrep og beskyttelse mot slitasje. Hansken er ergonomisk sydd for økt komfort. Brukes som oftest generelt sett hele året, med unntak av de kalde vintertemperaturene. Se Waterproof sin hjemmeside for mer informasjon.

G1 7mm 3-F Kr. 776,-


7mm tre-fingret semi-tørr neoprenhanske/vott med ekstra lang glidelås, og Polyretan-materialet i håndflaten som gir antiskligrep og beskyttelse mot slitasje. Hansken ble utarbeidet på bakgrunn av varmetap under kaldere forhold - derav taggen "Polar Evoluted". Som resten av G1-serien er hansken ergonomisk utformet for ekstra komfort. Dette er den varmeste hansken med ekstra mansjett for bedre varmeisolasjon. Et godt alternativ til dykkere med Reynauds fenomenet - fingre som blir hvite, numne eller kalde under kaldere forhold da tre-fingrede votter gir mer varme enn fem-fingret hansker. Se Waterproof sin hjemmeside for mer informasjon.

Goodgrip m/mansjett kr 630,-


Goodgrip lateks hanske med flaskehals mansjett.

5-finger lateks hansker med kjemisk ru overflate for ekstra godt grep. Leveres med 5-finger bomull innerhansker . En slitesterk og komfortabel tørrhanske. Lett å bruke. Disse hanskene gjør dykking både mer komfortabel og varm, og dermed gjør det mulig å holde fingerferdighet i hendene mye bedre.

Hette, H1 3/5mm M m/krave kr 680,-

Waterproof H1 5mm Hetten har en 5mm dobbeltlags beskyttelse på viktige varmetapsområdene og glatt tettning for hals og ansikt.


Hette, H1 5/7mm m/krave Kr. 674,-

Waterproof H1 7mm Hetten har en 7mm dobbeltlags beskyttelse på viktige varmetapsområdene og glatt tettning for hals og ansikt.


Hette, H1 5/10mm m/krave kr 796,-


Ved lengre og dypere dykk blir man fort kald og muligheten for av hypotermi kan bli et problem. Waterproof så på dette og skapte en rekke av tilbehør vi merket som «Polar Evoluted»,

Waterproof H1 10mm Hetten, har en 10mm dobbeltlags beskyttelse på viktige varmetapsområdene og glatt tettning for hals og ansikt.


Alle hetter har HAV (Hood Air Venting System) som bruker en-veis ventiler å ventilere irriterende luft å samle seg i hetten.

Hette, H1 5/10mm High Visibility Kr. 894,-


H1 High Visibility Hood hette har en synlig oransjefarget overflate med reflekterende omr¨der for optimal synlighet og gjenkjenning i vanskelige sjøforhold, i tillegg til standard 10 mm dobbeltsikret beskyttelse i kritiske varmetapsområdene.


Hetten har HAV (Hood Air Venting System) som bruker en-veis ventiler å ventilere irriterende luft å samle seg i hetten.

Hette, H1 5/10 SW m/glatt kant Kr. 899,-


Hette med glatt kant for full face masker med standard 10 mm dobbeltsikret beskyttelse i kritiske varmetapsområdene.


Hetten har HAV (Hood Air Venting System) som bruker en-veis ventiler å ventilere irriterende luft å samle seg i hetten.

Drakthenger, Waterproof Kr. 185,-